Εξειδικευμένα Προγράμματα


Ο κάθε μαθητής έχει μοναδικές ανάγκες και για αυτόν τον λόγο η αξιολόγηση και η παρέμβαση πρέπει να προσαρμόζονται σε κάθε παιδί. Τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις αναγνωστικές δεξιότητες, να αυξήσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας/λόγου, να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και να κάνουν την ένταξη επιτυχή, να παρέχουν στρατηγικές για να προοδεύσει ο μαθητής στα μαθηματικά, να μειώσουν τις προβληματικές συμπεριφορές και να επιτύχουν πρόοδο σε άλλους τομείς στους οποίους το παιδί σας χρειάζεται υποστήριξη.

Εάν νομίζετε ότι το παιδί σας είναι ατίθασο, προκαλεί προβλήματα δημοσίως που δεν μπορείτε να προλάβετε, είναι πoλύ ντροπαλό, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σχολείο, αγνοεί ό,τι του λέτε, δεν έχει φίλους, βρέχει το κρεβάτι του ενώ είναι μεγάλο σε ηλικία, εάν φοβάστε την ώρα του φαγητού, του ύπνου ή του διαβάσματος, εάν η οικογένειά σας έχει επηρεαστεί από το άγχος, έχει χάσει την υπομονή της, νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας. Yπάρχουν δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές για τη μείωση αυτών των προβλημάτων και τη διδασκαλία λειτουργικών δεξιοτήτων. Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Μαγικό Σύμπαν μοναδικό είναι ότι είμαστε το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που διευθύνεται από πιστοποιημένο Αναλυτή Συμπεριφορά, μάλιστα Διδακτορικού επιπέδου (BCBA-D). Βασιζόμενοι στην επιστήμη της Ανάλυσης Συμπεριφοράς και τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα συμπεριφοράς χρησιμοποιώντας θετικές μεθόδους, σχεδιάζουμε πρωτοποριακές παρεμβάσεις που βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες, παρέχουμε εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, διενεργούμε επί τόπου εκπαίδευση των γονέων και άλλων σημαντικών ατόμων για το μαθητή καθώς και συνεχή αξιολόγηση της θεραπευτικής πορείας και έτσι εξασφαλίζουμε άμεση, ορατή και ποιοτική βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο του μαθητή όσο και της οικογένειάς του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το πώς τα εξειδικευμένα προγράμματα μπορούν να βοηθήσουν το παιδί σας να επιτύχει.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *