Σεμινάρια


Δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια οργανώνονται περιοδικά για γονείς που έχουν μόλις λάβει τη διάγνωση Διαταραχής του Φάσματος του Αυτισμού (ΔΦΑ) για το παιδί τους ή που υποψιάζονται ότι κάποιες από τις δυσκολίες του μαθητή μπορεί να οφείλονται στον Αυτισμό.

Στα σεμινάρια προσφέρεται καθοδήγηση για τα πρώτα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν και παρέχονται λεπτομερείς πληροφορίες βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα για τις υπάρχουσες θεραπευτικές μεθόδους και τον σχεδιασμό κι εφαρμογή του πιο αποτελεσματικού προγράμματος για τον μαθητή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και δήλωση συμμετοχής στέλνοντας e-mail στο kdounavi@magiko-sympan.gr.

Έχουμε εκτενή εμπειρία στην παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων κι εργαστηρίων για φοιτητές, γονείς και επαγγελματίες (π.χ., δασκάλους γενικής κι ειδικής αγωγής, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και επαγγελματίες από συναφή επαγγέλματα υγείας). Επίσης, η Κατερίνα είναι πιστοποιημένη από την BACB ως Πάροχος Συνεχούς Εκπαίδευσης (BACB Approved Continuous Education Provider) και προσφέρει σεμινάρια με διδακτικές μονάδες συνεχούς εκπαίδευσης για πιστοποιημένους επαγγελματίες (BCBAs, BCaBAs και RBTs).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα σεμινάριά μας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα (π.χ., η λεκτική συμπεριφορά και η ανάπτυξη του λόγου στα παιδιά με Αυτισμό). Το θέμα κάθε σεμιναρίου και οι πρακτικές του εφαρμογές στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν σε θεραπευτικά πλαίσια μετά το πέρας της εκπαίδευσης. Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Στην ενότητα Νέα θα βρείτε πληροφορίες για περασμένα και επερχόμενα σεμινάρια. Ακολουθήστε μας στο Facebook και το LinkedIn για να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *